Сватбена фотография 
Сватбени фотосесии

Както всеки друг фотографски жанр, сватбената фотография притежава своите специфики и има някои характерни особености, които я отличават. Сватбената фотография изисква усет. Умението да уловиш душевността и моментното чувство на човека отсреща. Не просто да отразиш проявена емоция, а да я подчертаеш и запечаташ в кадър, който да я пресъздава отново и отново години наред.
Такт и дискретсност също са необходими за добрата сватбена фотография. Да си част от най-съкровените моменти на хората е отговорност, която ни задължава и изисква от нас безкомпромисен професионализъм, изразен чрез деликатно и незабележимо присъствие. Доверието, гласувано в нас, е най-високата оценка, която получаваме от младоженците.
Сватбената фотография е изкуство, което се създава в една изключително динамична и непредвидима откъм събития среда. Трябват бързи решения и най-вече умения да се работи при всякакви обстоятелства. Това предполага не само висок клас техническа обезпеченост, но и много професионален опит. Те от своя страна носят на един добър сватбен фотограф комфорта, че може и ще се справи, както с лошите метеорологични условия и ниско-осветените помещения, така и с всякаква промяна в предварително определения график.
Стремежът ни към качествена и стойностна фотография е нашият двигател към непрекъснато усъвършенстване и търсене на нови творчески вдъхновения.
Да намерим баланса между креативността, конкретната емоционалност на една двойка и същевременно да се стремим да не прекрачвам собствените си разбирания за естетичеси завършен краен резултат, е едно от най-големите ни предизвикателства.

Нашето виждане за сватбена фотография e цялостен естетически поглед върху вашия сватбен ден.
Да отразиш едно събитие и същевременно да съумееш да придадеш на всеки един момент онази мечтана приказност, е това, което търсим и предоставяме на бъдещите младоженци. Повече информация, пакети и цени може да откриете тук: Photocollective.eu​​​​​​​
Нашите младоженци хванати за ръка изпращат залеза
снимка на младоженци на фона на красив водопад
Артистична сватбена фотография със слънчеви лъчи
Сватбена снимка на булка покрай реката
Сватбена фотография на Линда и Траян с арт обектив
Младоженците разчупват питката
Нощна сватбена фотография по улиците на София
Църковен брак от сватбен фотограф Николай Колев
Сватбена фотосесия с драматична светлина
Сватбена фотосесия по време на златния час
Сватбена фотосесия на булка и младоженец в Бояна филм студио
Сватбена снимка на булка с мека светлина
Булката очаква младоженеца
Булката танцува с баща си

Танц на булката с баща и

За нас сватбената фотография не е просто изкуство под формата на красиви снимки, а индивидуалността и характерността на всяка една влюбена двойка, която е поела обещанието да извърви своя  път заедно.

You may also like

Back to Top