Видеозаснемане

Видеозаснемане и сватбени филми с кинематографска визия
Като сватбен фотограф работя в тясно сътрудничество с невероятен видеооператор, който заснема сватбени филми с кинематографска визия, близка до нашата стилистика. Сватбените видеоклипове могат да бъдат добавени към всеки от нашите пакети. Създаваме филм, който да съответства на вашите нужди! 

Сватбен пакет I с един видеооператор:


 - Художествен късометражен филм трейлър, с продължителност от 3 до 5 минути - Full HD (1920х1080) резолюция.
 - Цялостно художествено заснемане от 1 камера.
 - Професионални въздушни кадри с дрон
 - Видео стабилизация (гимбъл) за плавна картина при кадрите в движение.
 - Използване на обективи с различни фокусни дължини за да се пресъздаде художествено вашият празник.
 - Запис на звук чрез рекордер от пулта на DJ , както и външни микрофони през целият ден за да бъдат уловени най-пълноценно вашите емоции.
 - Сватбен филм с продължителност между 60 и 120 мин. с най-красивите и емоционални моменти - Full HD (1920х1080) резолюция
 - Филмово цветово тониране (Color Grading)
 - 10 часа ангажимент (+200 лв. за всеки допълнителен час)
 - 60 дни срок за видео монтаж до 15 август, 90 дни за сватби заснети след тази дата

Цена: 2000 лв. 


Сватбен пакет
II с два видеооператора:


 - Втори оператор + 900лв за 10 часа ангажираност (Ако желаете допълнителна гледна точка или част от сватбеният ден се случва еновременно на 2 локации, тогава втори оператор би помогнал за по пълноценно отразяване на важият празник без да се пропускат важни моменти)

Допълнителни услуги: 

 + 400лв - Изработка на късометражен филм с дължина до 10 минути проследяващ динамично цялата сватба с допълнително озвучаване от музика смесена с аудиото от самият ден.

 - Заснемане на видео покана или част от предистория със сюжет, която може да бъде изненада за гостите и да бъде включена в сватбеният филм или трейлър (ако имате интересна идея, ще се радвам да я обсъдим и доразвием)

 + 1000лв Цялостно заснемане и финален продукт в 4К (3840х2160) резолюция 


За запазване на дата се заплаща капаро в размер на 200лв, останалата сума и допълнителните часове се заплащат в деня на сватбата.


Допълнителна информация:
Сватбеният видеоклип се изготвя със звуков дизайн, с продължителност между 3 и 5 мин., показващ всичко най-важно, най-весело и най-красиво от целия сватбен ден. Това е видеото което ще гледате най-често и ще показвате на вашите приятели и близки. Това е видеото което ще носи вашата индивидуалност и стил!

You may also like

Back to Top