Портретна фотография

Художествена или артистична професионална фотосесия
Портретна фотография за лично или комерсиално ползване. Модна или артистична професионална фотосесия с художествена манипулация и задълбочен ретуш, това избирате Вие.
Какво ни носи една портретна снимка - емоция, спомени, преживяване... Една хубава снимка няма материално измерение, но може да се усети по усмивката или сълзите на този, който я гледа.
В портретната фотография, ние се фокусираме върху душевността и индивидуалността на личността Ви като цяло. Целта ни е да уловим индивидуалното излъчване което носите и да го въплътим в една снимка. В портретната фотография, се стремим да създадем кадри, които да развълнуват и докоснат сърцето на човека. За да може Вашата снимка да придобие цялостен и завършен вид, използваме светлината, интериора, природата, детайли и елементи от облеклото. В портретната фотография, се стараем да пресъздадем баланса и хармонията  между човекa и заобикалящата го среда, между светлината и сенките. Снимките в нашата портретна фотография, са идеалистичен и романтичен поглед върху света и хората.
Портретните фотосесии са съобразени с нашия визуален инстинкт. Те представляват естетическо отразяване на всеки индивидуален човек. В избраната от Вас портретна фотосесия, ние показваме човека в неговата характерна светлина. В допълнение, добавяме елементи на сюреализъм, част от жизнената среда или неговата работа.
Всяка портретна фотосесия включва: 
 - Индивидуален подход към всеки клиент
 - Фотозаснемане в рамките на 1-3 часа - в нашето студио или избрана от вас локация.
 - Получавате всички кадри, които ви представят в най-добра светлина избрани от мен, с художествена обработка и ретуш.
Броят на снимките зависи от разнообразието от емоции, брой тоалети и локации. Кадрите се предават в максимален размер, достатъчен за голямоформатен печат. 
 - Персонална онлайн галерия с всички снимки подходяща за разглеждане от мобилни устройства, споделяне с близки и приятели, както и за изтегляне в оригиналните размери
 - 10 отпечатани снимки с размер 20×30 (20х20) см., върху луксозна фотохартия подходяща за портретна фотография с висококачествено матово покритие.


Цена: 150 лв. за 1 час, 80 лв. за всеки започнат следващ час.

Допълнителна информация:
Работи се основно с естествена светлина, което позволява запазването на атмосферата на мястото ( при нужда или когато светлината не позволява се използва допълнително осветление);
Стандартно време за изпълнение на поръчката – 15 работни дни;
Експресна обработка (до 7 дни): +30% от обявената цена на пакета
Заплащането се извършва по банков път или в брой; 50% от цената се плаща от 3 до 4 дни преди насрочената фотосесия, остатъкът се заплаща на място преди фотосесията.

Банкови реквизити за плащане:
Получател: Фотоцентър EООД
Банка: Пощенска Банка
IBAN: BG42BPBI79401084770701
BIC: BPBIBGSF

Моля, не закъснявайте за записан час! В случай, че клиентът не се яви на уговореното място за снимки, възвръщане на първоначално платената сума не е възможна.
Траспортни разходи (за локации извън София), стилист / гримьор (при поръчка) се заплащат допълнително към цената на фотосесията и се договарят персонално с всеки клиент.

Ако имате различна представа за Вашата фотосесия, ще се радваме заедно да я обсъдим и да Ви предложим индивидуална концепция. Отворени сме към всякакви творчески решения и лично се ангажирам в реализирането им по най-добрият възможен начин.
За записване или изготвяне на индивидуална оферта използвайте контактната форма най-долу на страничката или се обадете на телефон 0898 536295.
Есенна портретна фотосесия на Петя
Драматична портретна фотография с двойна експонация
Зимен портрет на Яна на Графа
Контактна форма:
Submit
Thank you!

You may also like

Back to Top