Портретна фотография

Портретна фотосесия на брега на морето
Художествен портрет на момиче на морски залез
Художествена или артистична професионална фотосесия
Портретна фотография за лично или комерсиално ползване. Модна или артистична професионална фотосесия с художествена манипулация и задълбочен ретуш, това избирате Вие.
Какво ни носи една портретна снимка - емоция, спомени, преживяване... Една хубава снимка няма материално измерение, но може да се усети по усмивката или сълзите на този, който я гледа.
В портретната фотография, ние се фокусираме върху душевността и индивидуалността на личността Ви като цяло. Целта ни е да уловим индивидуалното излъчване което носите и да го въплътим в една снимка. В портретната фотография, се стремим да създадем кадри, които да развълнуват и докоснат сърцето на човека. За да може Вашата снимка да придобие цялостен и завършен вид, използваме светлината, интериора, природата, детайли и елементи от облеклото. В портретната фотография, се стараем да пресъздадем баланса и хармонията  между човекa и заобикалящата го среда, между светлината и сенките. Снимките в нашата портретна фотография, са идеалистичен и романтичен поглед върху света и хората.
Портретните фотосесии са съобразени с нашия визуален инстинкт. Те представляват естетическо отразяване на всеки индивидуален човек. В избраната от Вас портретна фотосесия, ние показваме човека в неговата характерна светлина. В допълнение, добавяме елементи на сюреализъм, част от жизнената среда или неговата работа.
Всяка портретна фотосесия включва: 
 - Индивидуален подход към всеки клиент
 - Фотозаснемане в рамките на 1-2 часа - в нашето студио или избрана от вас локация.
 - Получавате всички кадри, които ви представят в най-добра светлина избрани от мен, с художествена обработка и ретуш (приблизително 30-40 кадъра). 
Броят на снимките зависи от разнообразието от емоции, брой тоалети и локации. Кадрите се предават в максимален размер, достатъчен за голямоформатен печат. 
 - Персонална онлайн галерия с всички снимки подходяща за разглеждане от мобилни устройства, споделяне с близки и приятели, както и за изтегляне в оригиналните размери


Цена: 280 лв.

Допълнителна информация:
Работи се основно с естествена светлина, което позволява запазването на атмосферата на мястото ( при нужда или когато светлината не позволява се използва допълнително осветление);
Стандартно време за изпълнение на поръчката – 15 работни дни;
Експресна обработка (до 7 дни): +30% от обявената цена на пакета
Заплащането се извършва по банков път или в брой; 50% от цената се плаща от 3 до 4 дни преди насрочената фотосесия, остатъкът се заплаща на място преди фотосесията.

Банкови реквизити за плащане:
Получател: Фотоцентър EООД
Банка: Пощенска Банка
IBAN: BG42BPBI79401084770701
BIC: BPBIBGSF

Моля, не закъснявайте за записан час! В случай, че клиентът не се яви на уговореното място за снимки, възвръщане на първоначално платената сума не е възможна.
Траспортни разходи (за локации извън София), стилист / гримьор (при поръчка) се заплащат допълнително към цената на фотосесията и се договарят персонално с всеки клиент.

Ако имате различна представа за Вашата фотосесия, ще се радваме заедно да я обсъдим и да Ви предложим индивидуална концепция. Отворени сме към всякакви творчески решения и лично се ангажирам в реализирането им по най-добрият възможен начин.
За записване или изготвяне на индивидуална оферта използвайте контактната форма най-долу на страничката или се обадете на телефон 0898 536295.
Портрет на девойка на морския бряг по Икиндия
Художествен портрет на Злата
Портретна фотография от нашето студио
Портретна фотосесия на младо момиче в моето студио
Художествена фотосесия на Тони с драматична светлина
Портрет на Злата с интересна светлина
Портрет в топло синьо
Чувствен портрет на момиче в нашето студио
Портретна фотография на Самуела
Артистичен кадър на Сами
Кадър от портретна фотосесия над центъра на София
Портретна снимка на момиче над центъра на София
Портрет на момиче над центъра на София
Пролетен портрет на Ренета
Есенен портрет на момиче с жълта рокля
Портретна фотография на Виктория К.
Художествена портретна фотография на Петя
Замечтан  портрет на Петя Б.
Портретна фотография на момиче до прозорец
Есенна портретна фотосесия на Петя
Момиче рисува на пода
Портрет на художничка
Кадър от портретна фотосесия на Александър
Драматична портретна фотография с двойна експонация
Портретна фотосесия на момиче с кон
Зимен портрет на Яна на Графа
Контактна форма:
Submit
Thank you!

You may also like

Back to Top